miercuri, 19 octombrie 2011

STA

13 comentarii:

Anya spunea...

very smart bird :-)

SuperJa spunea...

quite civilized ;)
I thought her this... I've just did the same before her.

JA

digodana spunea...

Ce-mi place este ca bea direct de la sursa...nu ca toti porumbeii normali din baltuta de pe caldaram :)

SuperJa spunea...

pai da, asta e porumbel unguresc (de Budapesta) crescut cu GERBEAUD Dobos torta ;)

http://en.wikipedia.org/wiki/Dobos_torte

tetris spunea...

Destept porumbelul!
Dar eu nu-s, nu inteleg tasnitoarea asta :)

SuperJa spunea...

Pe porumbel nu-l asezam chiar la nivelul stancutelor sau ciorilor... dar nu sta rau cu adaptarea si orientarea.

... cu tâsnitoarea eu stiu? Parca, parca curgerea apei corespunde legilor fizicii. Au ba?

Sincer, chiar nu-mi mai aduc aminte cum era tâsnitoarea asta deoarece ce aveam in farfurie îmi luase mintile :D... restul pozelor din jurul imaginii cu pricina aratau astfel:
http://manon.ipower.com/manon_ro/gerbeaud.png

zi faina :).

tetris spunea...

Mi-a trecut si mie prin cap ca pe undeva ar trebui sa gasesc gravitatia, dar tot nu se leaga :)

De ce esti tu oare atat de sadica? Ti-a zis vreodata Tetris ca ii plac la nebunie dulciurile? :D Si ceea ce vad in poza aceea e ...

Multu! Zi frumoasa si tie!

PS: LA tine cum merge invatatul? ;)

SuperJa spunea...

hai sa mai domolim (anesteziem) din sadism :D.

Prajiturile frumoase. Ai vazut, 1:1 cu poza din meniu (mai putin zaharul ars care nu le-a prea iesit)... si-acum sa-ti spun problemele dobosului:
era sec rau,
crema nu grozava,
pretul exagerat,
gustul comsi-comsa

doamne si când ma gândesc cât am umblat pâna am ajuns la acel dobos. Numai sa rostesc lui C cuvântul... si se aprinde ca lumânarea LOL. A fost o experienta funny (after).

SuperJa spunea...

cu invatatul stau f. prost. Toata saptamâna am fost cu ochii si mâna in alte lucruri si clienti... poate reusesc pe weekend sa mai citesc vreo 2-3 capitole (sunt 16 de toate)si ceva exercitii. Inca nu am trecut de jumatatea cartii ... si atâtea amanunte si exceptii de la regula generala sunt... de trebuie sa tot revin, si revin.

ufff...
la partea practica cica stau binishor, fac deja si parcari, garari, ambreaje patinate, smecherii (inclusiv ceva slalomuri printre gropi ;)). Nu mai îmi moare motorul, am ajuns sa vad si semnele de pe margine, si masinile de pe drum, nu doar volanul si schimbatorul de viteze... chiar am auzit spunându-mi-se sa o las mai moale... caci 50 e max (aveam 60) ;). No... de-astea.

Deja simt ca daca-mi da cineva un tractor pe mâna, îi rezolv lanul de porumb într-o clipa :D

tetris spunea...

Aha! Hai ca m-am mai linistit cu prajiturile (mai ales ca am trecut pe la Tip-Top in seara asta :))
Dobos. N-am auzit, n-am mancat

Eu cand am facut scoala de soferi mi-a aparut Zona Zoster, mi-au dat medical si am stat acasa si am invatat carticica aia adormitoare. Dar testele sunt de baza, de acolo inveti cel mai bine
Daca faci parcari esti mai tare decat mine; eu nici acum nu vreau sa incerc sa parchez :). Si daca nu ti se opreste motorul, esti ca si trecuta, doar ai grija cu viteza, ca nu le place, poa' sa te pice din cauza asta, nu trebe sa li se para ca te dai mare, ca nu suporta examinatorii de-astea.

SuperJa spunea...

Ei pe vremea lui Ceosi mâncam 10 dobosuri sâmbata. Fugem pâna sus la Belvedere pentru ca nu era deschis numai pâna la 12... dobosul 4.5 lei. Praji de prajiiii

As avea si eu nevoie de o catapultare intr-o Zona Twilight sa nu vad altceva decât cartea albastra :D... acum sunt la calatoriile cu trenul si trec la autostrazi soon

pescarusul argintiu spunea...

Manon, porumbelul care impletea fire de argint m-a condus intr-o lume feerica si foarte speciala.
Am calatorit printr-un labirint si am ajuns la emotiile unui viitor pilot de autoturism :)
Bafta multa si un turn de torturi dobos cat mai inalt!

SuperJa spunea...

LOL draga pescarus, precum vezi imaginea porumbelului a fost direct împletita cu imaginea prajiturii multistrat si calatoriile cu covrigul în mâna :D.

Acu' sincer, crede-ma, nimeni nu mai stie sa faca DOBOS adevarat - nici chiar Pet care e un bucatar-cofetar de exceptie. Eu intotdeauna am fost adepta placerilor Black, adica ma arunc de când ma stiu, la prajiturile negre, cafeaua neagra... si cred ca atât :D (nu merg mai departe).

Cu covrigul inca n-am trecut de emotiile de exam... zzzz