sâmbătă, 21 mai 2011

Melody-leapsh

Am primit de la tetris o leapsa sonora - adic' subiect de subiect, asa ca cine statea aseara pâna târziu, rontaind jelibonul si ne-lasând pe nime' sa doarma nici la 1 noaptea LOL. Când colo eu inocenta, îmi faceam doar temele.

-----------------------------------------------
1. Nu zaietz, Nu pagadi - unde aveam si revistele cu desenele animate ;) (adica era totul bine documentat). Se-ntelege desigur, de ce Alice cu tara ei cu tot sau Vrajitorul stupid nu avea sa mai treaca pragul preferintelor mele ever... pentru ca eu, intrasem direct în animatia ruseasca, ori asta... anestezie curata estem, credeti-ma.


-----------------------------------------------
2. Bunicul si Lupul


Placa "Veronica" vai saraca cite sute de ascultari a avut - deci stiam pe dinafara toate piesele. Cerere pentru povestea cântatata aveam si la 25 de ani :D.
-----------------------------------------------
3. Do Re Mi FA - deci s-a intâmplat sa fie la TV "sound of music" - Toata lumea numai de acest film vorbea saptamâni dupa...


-----------------------------------------------
4. :).


------------------------------------------------
5.

---------------------------------------------------------------------------------------
Când am vazut filmul nu constientizam foarte clar, povestea adevarata din spatele ei. La acea vreme curtam serios cinematografele fara sa citesc afisele, nu aveam selectori de vizionare, nu stiam nume, nimic. Cu toate acestea, mintea mea era o carte ce se scria în timp real, iar inima un burete ce absorbea emotiile crescând în dimensiune permanent. Dupa prima vizionare am stiut ca e un film de milioane. Muzica data la maxim, întunericul bezna, ecranul urias... m-a tintuit bine de tot in scaun, a urmat vizionarea si revizionarea fara numar (cum se întâmpla la orice film care ma impresiona). Ma atragea omul, muzica... nu stiam exact ce... Avea sa fie o descoperire personala. Pe toti "heavy" i-am gasit în acest fel, one by one, fara sa-mi spuna nimeni (nici la scoala, nici acasa) un cuvintel despre existenta lor. E grozav când te apropii cu ochii mari de ceva, tragi doar de capatul canafului si... se deschide în fata ta o întreaga scena, unde marginirile dintre viata lor personala si viata artistica sunt una.
Nu ma întrebati ce cred despre lumile impersonale artistice printre care ma plimb uneori...

10 comentarii:

tetris spunea...

Multumesc pentru preluare! Multumesc pentru explicatii!
Veronica cantam si eu cand eram mica; cantecelul pe care l-ai pus constat cu oarecare mirare ca-l stiu perfect! :)
Acum ma apus sa caut The Doors in arhiva :)

PS A existat o versiune in 3 parti a lepsei? Sau am visat
PS2: Nu mai sta asa mult plecata din virtual, please! :)

SuperJa spunea...

Tetris mama - 3 posturi erau dar când am vazut cârnatul de videouri m-am spariet... plus ca erau cele aferente perioadei sentimentale si nu stiu de ce inca îmi plac.

Ti le dau - la secret (doar intre noi) ;)
http://manon.ipower.com/manon_ro/personal.php

cu virtualul am facut un pariu - nu stiu daca o sa ma pot tine de el - musai 4 articole lunar. Luna asta deja sunt in intârzieri, dar ma straduiesc sa recuperez...

:hug:

tetris spunea...

Multu, pe toate le-am vazut, de unele nu stiam.

Eu imi doresc sa te poti tine de pariu, desi e RAR, mult prea putin, dar bine si asa, caci nemultumitului ...

SuperJa spunea...

Tetris tu esti un personaj curios la propriu si la figurat :).

Deci pentru admiratorii declarati a lui JA - Show must go on!!!...

tetris spunea...

Se vede? :)

Asa, asa, must go on, ca e pacat sa intrerupi, am mai spus cred, ai multe de spus si le spui frumos! :)

digodana spunea...

Am avut si eu cu ceva timp in urma aceeasi tema de casa si tare m-am mai batut capul cu ea, asa ca te inteleg, e greu de ales.
Mi-am reamintit cu mare placere fiecare din melodiile/filmele postate :)

SuperJa spunea...

Dar care sunt melodiile actuale DD, care iti plac... please

Digodana spunea...

Mi-a trebuit o lecuta de timp sa imi dau seama daca pe mine ma intrebi, apoi am zambit, DD imi mai spune doar sor'mea can imi comenteaza pe blog (dar nu m-ar mira sa o aud in curand spunandu-mi asa si in realitate :)) )
Melordii actuale nu imi prea plac, nu ca nu as fi la curent cu ele, ca le ascult de voie de nevoie datorita fie-mii care este la varsta l acare se zbate intre lady Gaga si Iron Maiden. Din fericire am si un fiu Roker si ascult muzica lui...ca a mea nu mai razbate pprintre ale lor. Doar cand ma iau la plimbare si imi infund castile in urechi. Ei, atunci ascult Mike Oldfield si Enya si Green Day (imi plac ca sunt habauci si muzica lor ma inveseleste intotdeauna), si Hamerfall si Iron Maiden si am o selectie de melodii de tot felul, unde fiecare piesa inseamna ceva pentru mine. Ascult mult rock, muzici de prin 80, si mai vechi, cred ca undeva am scris despre asta...
http://digodana.info/2010/03/22/muzici-de-luni-dimineata/
http://digodana.info/2010/03/19/la-bamba/

INCERTITUDINI spunea...

Manon,
Nu te-am mai văzut de-o veșnicie..m-ai uitat.
Mi-ai amintit atâtea mici mari minunății!
Zile frumoase vă doresc!

SuperJa spunea...

@DD mi-am clatit putin privirile :)... sper sa te vad /vizitez mai des.

@Gina ocupata doamna. Am trecut prin foarte multe si mari schimbari in ultima luna. Acum încep sa se aseze lucrurile si sper sa nu fiu permanent în stare de eclipsa :)